Yoga

I Form & Fritid tilbyder vi to typer yoga:

Hatha yoga

I Hatha yoga arbejder vi med de helt grundlæggende og klassiske yogastillinger. Vi veksler mellem statiske øvelser, som vi holder i længere tid og dynamiske øvelser, som vi laver i et flow. Øvelserne kan både være liggende, siddende og stående.

Hatha yoga omtales ofte som en blid yogaform − men lad dig ikke narre af det, for der er masser af udbytte at hente: Du bruger dine muskler statisk og dynamisk, og arbejder med både styrke, smidighed, balance, koncentration, god kropsholdning og større kropsbevidsthed. Hatha yoga er også god til at reducere stress.

I begyndelsen og slutningen af lektionen har vi fokus på afspænding, hvor vi ligger på måtterne og guides til at finde ro - både fysisk og mentalt.
Gennem hele lektionen rettes fokus mod den dybe vejrtrækning, som hjælper kroppen med at finde ro. Du får også teknikker til, hvordan du derhjemme, på egen hånd, kan finde ro efter en travl hverdag eller fra dit tankemylder.

Hatha yoga kan dyrkes af alle - også selvom din krop har begrænsninger. Et godt sted at starte for begyndere

Medbring tæppe og evt. pude.
Yogamåtte og blokke kan lånes, men har du selv, så medbring det gerne.

Hotyoga

Hotyoga foregår i 38 grader varm wellness sauna med stjernehimmel. Der undervises i grundlæggende Hatha yoga øvelser, som alle kan udføre.
Den dejlige varme, hjælper muskler og bindevæv til at opnå større smidighed 

 

Link til onlinebooking