Hit Fit Dance – Din Nye Træningsfavorit!

Hit Fit er ikke bare en almindelig forbrændingstime. Hit Fit er for dig, der elsker at danse!

Perfekt for...
Hit Fit Dance er skabt til dig, der elsker at danse, uanset om du er nybegynder eller en erfaren danser. Din krop, dit humør, din danseglæde og din kondition vil elske denne geniale træningsform. Det er en fantastisk måde at kombinere træning med sjov, og du vil hurtigt mærke de positive effekter på både din fysik og dit humør.

Hvordan fungerer det?
Vores Hit Fit timer er fyldt med den skønneste musik fra 1950'erne og helt frem til de nyeste hits fra 2020'erne. Du følger blot vores instruktør gennem simple dansebevægelser, som alle kan være med på. Ugerne igennem bliver der stille og roligt tilføjet flere bevægelser og nye danse, hvilket gør det både spændende og udfordrende. Hver Hit Fit Dance time tager dig igennem både høj og lav intensitet, hvilket gør det til en yderst kalorieforbrændende oplevelse.

Fordele
Hit Fit Dance giver et kæmpe energiboost for både krop og sjæl. Du får trænet hele din krop med fokus på bevægelighed, smidighed, koordination og balance. Samtidig styrker du dine muskler, øger din kropsbevidsthed og forbedrer din kropsholdning. Med Hit Fit Dance danser du dig i form og glemmer helt, at du er til træning.

ADVARSEL!*
Hit Fit Dance er stærkt vanedannende og du vil elske hver eneste time!

Holdet starter mandag d. 2/9 kl. 19.00-19.50 i aktivitetsrummet.

Betaling: Du kan deltage med holdbasis medlemskab eller 10-turs kort til hold.
Læs mere om medlemskaber og klippekort her!

Instruktør: Julie Nykjær